Харківські рятувальники прийняли участь в конкурсі на звання кращого по професії (ФОТО)

Субота, 27 липня 2019, 14:31
26 липня на базі 2-ї пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Харківській області відбувся 1-й етап конкурсу «Кращий начальник караулу».
Харківські рятувальники прийняли участь в конкурсі на звання кращого по професії (ФОТО)

Даний захід проводиться щорічно серед начальників караулів державних пожежно-рятувальних частин Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, повідомили у прес-службі.

Метою конкурсу є підвищення ролі і авторитету начальників караулів, вдосконалення майстерності, запровадження в підрозділах передового досвіду підготовки особового складу та утримання закріпленої техніки до дій за призначенням.

За звання кращого по професії змагались 61 начальник караулів з усіх підрозділів Харківського гарнізону ДСНС. До програми конкурсних випробувань були включені теоретичні тестові завдання та виконання нормативів із спеціальної підготовки.

Теоретичні тестові завдання включали питання з дисциплін, що вивчалися протягом навчального року в системі службової підготовки та дві задачі з пожежної тактики. Виконання нормативів передбачало одягання бойового одягу та спорядження, виконання вправ з рятувальною мотузкою та вправ з пожежно-прикладного спорту.

Переможцем в номінації «Кращий начальник караулу Державної пожежно-рятувальної частини з охорони населених пунктів» став старший лейтенант служби цивільного захисту Сергій Білоус, начальник караулу 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини Індустріального райвідділу м. Харкова ГУ ДСНС.

В номінації «Кращий начальник караулу Державної пожежно-рятувальної частини з охорони об’єктів» перемогу отримав старший лейтенант служби цивільного захисту Дмитро Войтіков, начальник караулу 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Зміївської ТЕС.

«Кращий молодий начальник караулу» став старший лейтенант служби цивільного захисту Олександр Корнілов, начальник караулу 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини Основ’янського РВ м. Харкова ГУ ДСНС.

 У найближчій час переможці будуть захищати честь Харківського гарнізону ДСНС на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу.

 

comments powered by HyperComments