У Харкові демонтували близько 300 незаконно встановлених рекламних конструкцій

Неділя, 28 липня 2019, 13:57
293 незаконно встановлені спеціальні конструкції з рекламою були демонтовані з початку року в Харкові.
У Харкові демонтували близько 300 незаконно встановлених рекламних конструкцій

Про це на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради розповів директор Департаменту контролю Олексій Артикуленко, повідомляє прес-служба міськради.

Нагадаємо, цього року співробітники відділів Департаменту контролю склали понад 200 адміністративних протоколів за порушення законодавства України в сфері розміщення реклами та благоустрою території міста Харкова із застосуванням штрафних санкцій. Штраф за незаконне розміщення і неналежне утримання рекламних конструкцій сьогодні становить від 850 до 1700 грн.

Також в ході засідання виконкому було прийнято рішення про демонтаж 190 самовільно встановлених на території міста об'єктів. Як зазначив директор Департаменту територіального контролю Олексій Калина, серед них - тимчасові споруди (МАФи), елементи телекомунікаційної мережі та дорожні знаки.

Нагадаємо, питаннями оренди і розміщення МАФів у місті займається комунальне підприємство «Сучасне місто» (вул. Чернишевська, 26). Процес оформлення оренди елементів благоустрою займає близько місяця. Договір оренди з підприємцем підписується на рік.

comments powered by HyperComments