На Харківщині проходитиме Ярмарок здоров'я

Вівторок, 13 серпня 2019, 14:32
Ярмарок має відбутися в селищі Пісочин.
На Харківщині проходитиме Ярмарок здоров'я

Ярмарок здоров‘я відбудеться 18 серпня у спорткомплексі мікрорайону «Мобіль». Відвідувачів заходу очікує експрес-діагностика, консультації лікарів, дискусії щодо вакцинації та спортивні майстер-класи. За словами організаторів, такий ярмарок спонукатиме громадян більш уважно стежити за власним здоров‘ям. Також він посприяє поліпшенню комунікації між громадою та медичними працівниками.

Як розповіла організаторка заходу, виконавча директорка ГС «Українсько-німецька медична асоціація» Вікторія Мілютіна, такі заходи  мають сприяти підвищенню інформованості населення щодо профілактики захворювань, необхідності щеплень та здорового способу життя.

Під час заходу можна буде поспілкуватися з сімейними лікарями, проконсультуватися  у вузьких спеціалістів (таких як дієтолог, психолог, онколог, фтизіатр), пройти експрес-діагностику у виїзній амбулаторії та послухати про медичну реформу з боку експертів.

Також всі охочі можуть долучитися до майстер-класів зі спортивно-оздоровчої та дихальної гімнастики для всіх вікових категорій, а також навчитися надавати першу невідкладну допомогу.

Програма фестивалю.

comments powered by HyperComments