Флешмоб та екскурсії містом: Як в Харкові відзначать свята

Четвер, 15 серпня 2019, 10:43
Про заходи з нагоди Дня міста та Дня незалежності 23 та 24 серпня розповіли під час брифінгу.
Флешмоб та екскурсії містом: Як в Харкові відзначать свята

За словами заступниці начальника Управління культури і туризму ХОДА Наталії Плотнік, головний акцент під час свят буде зроблений на концепції «Діти - наше майбутнє». У заходах братимуть дитячі творчі колективи, в закладах культури проведуть чимало інформаційно-патріотичних заходів для дітей.

Головний прапор розгорнуть 23 серпня в Харкові о 10:00 на площі Конституції. Там пройде флешмоб та шоу прапорів. 24 серпня на площі Конституції о 9:30 відбудеться традиційне покладання, після чого мешканці Харкова мають приєднатися до загальноукраїнської акції «100 дзвонів», присвяченої Героям Небесної сотні.

Також 23 серпня пройдуть безкоштовні автобусні екскурсії Харковом, в якості організатора яких вступить Харківський організаційно-методичний центр туризму спільно з туроператором «Відпочинок на всі 100».заплановано, що цього року до екскурсій приєднається близько 400 осіб. Це буде історичний маршрут центральними вулицями Харкова.

Охочі взяти участь в екскурсіях мають зареєструватися на сайті туристичного оператора, в обласному центрі туризму. Також можна подати заявку за телефонами: 780-02-01, 757-45-13.

Нагадаємо, що під час на площі Свободи також буде проходити гастрономічний ярмарок. Відвідувачі можуть скуштувати м'ясо, рибу, незвичайні види морозива та солодощів. Всі ці страви будуть готувати на тридцяти фуд-кортах.

comments powered by HyperComments