«На спорт завжди вистачає часу, якщо ти хочеш бути здоровим» Світлична взяла участь у марафоні «Визволення»

Неділя, 18 серпня 2019, 08:35
Голова ХОДА взяла участь у марафоні, що присвячений Дню Харкова та Дню Незалежності України. Разом зі спортивними харків'янами та гостями міста вона пробігла дистанцію 10 км.
«На спорт завжди вистачає часу, якщо ти хочеш бути здоровим» Світлична взяла участь у марафоні «Визволення»

Спортивна акція стартувала о 8-й ранку 18 серпня на стадіоні «Динамо» в Харкові.

Традиційний марафон присвячено Дню Незалежності України та Дню міста Харків. У змаганнях беруть участь любителі та професійні спортсмени. Їм запропоновано на вибір 4 різні дистанції: 3 км, 10 км, 21 км 097 м та повний марафон – 42 км 195 м. Окремий залік відкрито для учасників, що долають дистанції в 3 км та 21 км 097 м на роликових ковзанах. Участь у забігу можуть взяти всі бажаючі. Цього року зібралося близько 3000 любителів бігу. Старшому з учасників – 98 років,  а наймолодшому – близько трьох. Традиційно участь у спортивному заході бере голова ХОДА Юлія Світлична. Вона долає дистанцію 10 км.

«Я кожного року беру участь у марафоні «Визволення», доводячи, що на спорт завжди вистачає часу, якщо ти хочеш бути здоровим. Займатися спортом – це той шлях, який може тебе налаштувати на гарний настрій, позитив, енергію, на те, щоб випрацьовувати характер. Такий захід – це, звичайно, ще й можливість подивитися на тих, хто кожного дня загартовує власний характер та волю й досягає результату», - сказала Юлія Світлична.

Вона підкреслила, що сьогодні на Харківщині створюються всі умови для занять спортом, і можливості розвивати себе та бути здоровими є у всіх.

«Спортом сьогодні займатися просто – на це не потрібно багато грошей або багато часу, найголовніше – це бажання», - наголосила керівниця області.

comments powered by HyperComments