Майбутні фахівці публічного управління побували у Будинку рад

Вівторок, 3 вересня 2019, 17:11
Ознайомчу екскурсію для студентів другого курсу за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» ХНЕУ ім. Кузнеця провели у Будинку рад.
Майбутні фахівці публічного управління побували у Будинку рад

і студентами зустрілися начальник управління з питань місцевого самоврядування, розвитку громад та міжнародних зв’язків Олена Кулик, начальник відділу кадрової роботи та нагород Олександр Сінельник та заступник начальника управління з організаційних питань діяльності ради, начальник відділу з питань депутатської діяльності, роботи постійних комісій та фракцій Світлана Салюкова, повідомили у прес-службі облради.

Так, майбутні фахівці публічного управління та адміністрування дізналися про організаційно-правові засади діяльності органів місцевого самоврядування, а також у деталях про особливості роботи 120 депутатів облради, які за тематичними напрямами працюють у 14 постійних комісіях; про специфіку функціонування шести управлінь виконавчого апарату облради; про широкий рівень компетенції та вимоги до кандидатів на посаду в орган місцевого самоврядування; про керівний склад ради та повноваження голови і його заступників; про аспекти управління спільною власністю територіальних громад Харківщини.

Йшлося також про режим роботи власне будівлі Будинку рад, питання висвітлення діяльності обласної ради під час пленарних засідань.

comments powered by HyperComments