ДТП на Сумській: Олену Зайцеву етапували в колонію

Середа, 4 вересня 2019, 12:20
Визнана винною в ДТП в центрі Харкова, яка забрала життя 6 осіб, Олена Зайцева буде відбувати ув'язнення в Покровському виправному центрі № 79.
ДТП на Сумській: Олену Зайцеву етапували в колонію

Як передає Дозор.Неделя, про це повідомляють «Коментарі. Харків» з посиланням на власні джерела. Як підтвердила виданню адвокат Зайцевої Юлія Плетньова, її підзахисну відправили в колонію 2 вересня.

Нагадаємо, Київський районний суд Харків 26 лютого визнав Олену Зайцеву і Геннадія Дронова винними і засудив обох до 10 років позбавлення волі. Таким чином, обвинуваченим призначили максимальну міру покарання.

Захист Зайцевої просила пом'якшити їй покарання до 5 років в'язниці умовно. 14 серпня поточного року Харківський апеляційний суд залишив без задоволення апеляційні скарги захисту Геннадія Дронова та Олени Зайцевої.

18 жовтня 2017 року на перехресті вулиці Сумській і провулка Мечникова в центрі Харкова зіткнулися позашляховик Lexus RX, яким керувала Зайцева, і Volkswagen, за кермом якого був Дронов. В результаті ДТП загинули шестеро людей і ще п'ять отримали поранення.

Судовий розгляд тривав більше року і завершилося 19 лютого. За цей час відбулося близько 60 засідань.

comments powered by HyperComments