В Харкові відбудеться ярмарок спорту

Середа, 4 вересня 2019, 16:44
VI спортивний ярмарок «Харків - спортивна столиця» стартує 14 вересня у Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.
В Харкові відбудеться ярмарок спорту

До церемонії відкриття долучаться олімпійські чемпіони, представники спортивних федерацій та секцій та лідер спортивного руху «JuniorZ» Олександр Педан. Під час заходу територію парку розділять на три функціональні зони.

На центральній алеї буде розміщено більше 20-ти спортивних організацій і 20 фітнес-клубів та футкортів здорового харчування. На спортивних майданчиках парку будуть проходити турніри і показові виступи з таких видів спорту, як баскетбол, пляжний волейбол, гандбол, волейбол, настільний теніс, міні-футбол тощо.

Також на спортивних майданчиках телеведучий і лідер спортивного руху «JuniorZ» Олександр Педан проведе фестиваль для школярів. У зоні бойових єдиноборств (зліва від сцени) відбудеться презентація понад 30 спортивних організацій з бойових мистецтв.

На головній сцені весь день проходитимуть показові виступи спортивних організацій. У парку будуть встановлені фотозони і зона віртуальної реальності, гості заходу зможуть взяти участь у розіграшах, у спортивному квесті, перевірити свої сили в різних видах спорту.

Початок ярмарку – об 11:00.

comments powered by HyperComments