У Мерефі пройде Форум об’єднаних громад Харківщини

Понеділок, 16 вересня 2019, 16:11
Захід стартує о 11:30 22 вересня в приміщенні Мереф’янського міського будинку культури.
У Мерефі пройде Форум об’єднаних громад Харківщини

Форум об’єднаних громад Харківщини пройде під назвою «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» . Він має об’єднати об’єднані територіальні громади, які є партнерами програми «DOBRE». Це Мереф’янська, Старосалтівська,  Малинівська та Золочівська громади.   

Організатори повідомили, що форум має створити унікальну платформу, де будуть проводитись  консультації, діалоги та обмін досвідом у межах чотирьох тематичний секцій. Вони матимуть стосунок до молодіжної політики ОТГ, інтеграційних заходів та інструментів залучення громади до місцевого самоврядування, бюджету участі, спільних дій над вирішенням проблемних питань ОТГ.

За словами ініціаторів форуму, він має на меті представити кращі практики залучення громадян до прийняття рішень, активізувати молодь, спільні ініціативи влади та громадськості. Форум також дасть новий імпульс активності для підвищення доброчесності та прозорості урядування.  

Захід пройде за участі директора програми USAID DOBRE Беррі Рід, провідних експертів у сфері місцевого самоврядування, представників об’єднаних територіальних громад та представників громадських і донорських організацій та фондів Харківщини.
 

 

comments powered by HyperComments