У парку Горького триває «Октоберфест 2019»

Субота, 28 вересня 2019, 11:11
Фестиваль баварської традиційної культури «Октоберфест 2019» відбудеться 27-29 вересня в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.
У парку Горького триває «Октоберфест 2019»

Цього року на заході будуть представлені 20 сортів пива, баварські сосиски і кренделі, повідомляє прес-служба міськради.

На Середньовічній площі гості свята зможуть скуштувати їжу та напої за столами у великих наметах. У центрі площі встановлять поміст для проведення конкурсів, виконання тостів і застільних пісень.

Три дні на головній сцені виступатимуть вокальні та танцювальні колективи, там же заплановані розважальні програми з традиційними конкурсами. Спеціальне шоу готують групи «Фуёр», «Льюїс Керол» і «Якось так». Крім того, студенти Інституту Конфуція представлять застільні традиції Японії.

Гості свята зможуть взяти участь у перегонах поросят, обрати Короля Октоберфесту і Фрау Бруст, повчитися баварським танцям, пісням і тостам. Кожен вечір закінчуватиметься дискотекою.

Організатори свята просять гостей парку звернути увагу на те, що діти до 6 років зможуть перебувати у шатрах фестивалю до 17:30, а після 18:00 діти від 6 до 16 років зможуть перебувати у шатрах тільки у супроводі дорослих.

comments powered by HyperComments