В Харкові вдруге відбудеться Форум лідерів змін

Вівторок, 1 жовтня 2019, 18:27
4 жовтня в Харкові пройде Форум лідерів змін Харківської області. Вдруге організатори об’єднають в одному заході власників малого бізнесу, представників громадських організацій та діячів, лідерів думок, представників політичних партій задля спільної мети – трансформації себе, власного бізнесу та держави.
В Харкові вдруге відбудеться Форум лідерів змін

Цього року девіз, під яким проходить форум, – «Почути кожного», а наскрізною темою є  «Солідарність та взаємодія НДО, влади та бізнесу – запорука сталого розвитку».

«Останні вибори показали, що люди хочуть оновлення еліт. Часто кажуть, що у нас немає нових людей, нових осіб, які здатні реалізовувати необхідні реформи. Ми хочемо довести зворотне і презентувати громадськості нових лідерів, їх проекти, їх успіхи. Окремо ми хочемо поговорити про те, як громадські лідери можуть змінювати країну вже сьогодні, – коментує Олександр Чумак, керівник проекту та президент «Асоціації приватних роботодавців».

Протягом дня будуть обговорюватись такі питання: яким чином досягати дієвих змін в складних умовах, як долати кризи та перепони на шляху до досягнення мети, які управлінські технології можна використовувати, як надихати і вести за собою людей і де самому знаходити мотивацію для досягнення амбітних цілей.

У ході форуму пройде три панельні дискусії:  

« Креативні індустрії як чинник місцевого економічного та гуманітарного розвитку», модератор: Артем Коновалов – «Центр Розвитку Громад», експерт з інституційного розвитку організацій громадянського суспільства;

ProjectLab – можливість для громадських організацій та діячів, представників мікро та малого бізнесу, представників ОТГ тощо презентувати свої проекти;

«Роль громадянського суспільства за нових політичних реалій». Модератор: Юлія Біденко – кандидат політологічних наук кафедри політології ХНУ ім. В.Н. Каразіна.

Серед спікерів цьогорічного форуму Ольга Змієвська – власниця і директорка експертної організації «ЕКСПЕРТИЗА ЗО», засновниця Ротарі Клубу «Kharkiv Multinational», меценатка; Дмитро Дробот – «Харківський антикорупційний центр», громадський діяч, Юлія Біденко – кандидат політологічних наук кафедри політології ХНУ ім. В.Н. Каразіна, Андрій Колос – директор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації.

«4 жовтня ми розкриємо успішні проекти взаємодії учасників ринку – громадського сектору, влади та бізнесу, що завдяки успішній співпраці, змогли просунутися далі у впровадженні результат-орієнтованих проектів. Саме для цього ми проводимо цей форум», – розповідає Олександр Чумак.

Організатори заходу: Громадська спілка «Харківська агенція місцевого економічного розвитку», Харківська обласна державна адміністрація, «Асоціація приватних роботодавців» при підтримці European Endowment for Democracy (EED).

Форум лідерів змін – почути кожного!

Реєстрація https://forms.gle/SwUsYwffJMbekDQJ6

Дата: 04 жовтня 2019 р.

Конференц-хол стадіону “МЕТАЛІСТ”

Адреса: вул. Плеханівська, буд. 65, м. Харків

Контакти: info@forum-kh.org

Сайт форуму: forum-kh.org

comments powered by HyperComments