На Окружній під Харковом триває ремонт мосту (ФОТО)

П'ятниця, 11 жовтня 2019, 13:34
Дорожники активно працюють на шляхопроводі через залізницю в районі Песочина (об'їзна Харкова).
На Окружній під Харковом триває ремонт мосту (ФОТО)

Як повідомили у прес- службі САД у Харківській області, на сьогоднішній день на пошкодженому шляхопроводі через залізничні колії на автомобільній дорозі М-18-1 Під’їзд до Міжнародного аеропорту «Харків» виконані роботи з влаштування залізобетонних плит під монтаж тимчасових конструкцій опор та виконуються роботи з підсилення прогонових будов 3 прольоту за допомогою індивідуальних конструкцій.

Виконані демонтажні роботи перильного та бар’єрного огороджень споруди. Виконується демонтаж тротуарних блоків.

Проводяться підготовчі роботи для підсилення опори №2 (влаштовано майданчик з щебню та залізобетонних плит, виконуються роботи по збиранню на об'єкті індивідуальних металевих конструкцій під посилення опори). Виготовляються на заводі металеві конструкції нової прогонової будови.

На об’єкті задіяно 15 робітників та 2 од. техніки. Роботи виконуються згідно календарного графіку. У разі виробничої необхідності, сили та засоби будуть збільшені.

Нагадаємо, 25 серпня в ГСЧС надійшло повідомлення про пошкодження третього прольоту моста на окружній дорозі, що знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг України. Рух автомобілів на ділянці перекрили і організували об'їзд шляхопроводу через Баварію і Пісочин.

comments powered by HyperComments