Зеленський підтвердив, що Харківщину може очолити Ірина Венедиктова - ЗМІ

П'ятниця, 11 жовтня 2019, 16:16
Президент України Володимир Зеленський озвучив імена двох кандидатів на пост глави Харківської ОДА.
Зеленський підтвердив, що Харківщину може очолити Ірина Венедиктова - ЗМІ

Про це гарант Конституції сказав в Одесі, відповідаючи на питання журналіста харківського видання 057 про претендентів на посаду губернатора Харківщини.

За його словами, крім Олексія Кучера, розглядається кандидатура народного депутата України від «Слуги народу» Ірини Венедиктової.

Довідка: Ірина Вередиктова народилася 21 вересня 1978 року, громадянка України, протягом останніх п’яти років   проживає на території України, освіта вища, завідувач кафедри цивільно-правових дисциплін, Харківський   національний   університет імені В.Н. Каразіна.

 Проживає в смт Високий Харківського району Харківської області.

 Обрана народним депутатом України на позачергових виборах у липні 2019 року по виборчому списку партії  «Слуга  Народу» під № 3. Очолює комітет Верховної Ради з питань правової політики і правосуддя.

Нагадаємо, що 9 жовтня кандидатура Кучера не була узгоджена. Прізвище Олексія Кучера, який є претендентом на посаду ХОДА, було видалене з новини на офіційному сайті Кабінету міністрів України. Воно мало стосунок до того, що цього дня члени уряду погодили призначення Олексія Кучера. Повідомлення було опубліковане о 14:15. Проте через десять хвили воно було виправлене.

comments powered by HyperComments