В Харківській області будують та відновлюють понад 250 об’єктів

Понеділок, 21 жовтня 2019, 09:27
Голова ХОДА Юлія Світлична назвала низку пріоритетних об’єктів регіону, на яких цього року проводять будівельні та ремонтні роботи.
В Харківській області будують та відновлюють понад 250 об’єктів

Вона повідомила, що з‘явилися нові дитячі садочки в Пісочині та Південному, був побудований медичний центр в Харкові, парк у Дергачах та басейн у Ізюмі, з‘явилася нова школа в Богодухівському районі та сучасний спортивний комплекс у Краснокутську, амбулаторії, а центри адміністративних послуг є майже по всіх районах області.

Також у області триває відновлення лікарень, шкіл, закладів культури, будуються нові спортивні майданчики та відновлюється дорожня інфраструктура. Серед найбільших інфраструктурних об’єктів, які капітально відновлюють цього року, - найдовший міст області в Балаклійському районі, який до цього не бачив ремонту майже 60 років. Роботи проводяться по всій області.

«Понад 250 об’єктів, на які люди чекали десятиріччями, але чули лише обіцянки або проблеми, з якими чиновники не могли впоратися. Ми діємо по-іншому. Справи важливіші за слова!» - підкреслила Юлія Світлична.

comments powered by HyperComments