Конкурс гарбузів та ЗомбіFest: Як в Харкові відзначать Хелловін

Середа, 23 жовтня 2019, 10:06
Свято «Жахливий Хелловін» буде проходити 26-27 жовтня у Центральному парку культури і відпочинку імені Горького.
Конкурс гарбузів та ЗомбіFest: Як в Харкові відзначать Хелловін

 

Суботня програма розрахована передусім на дітей, проте у неділю відбудеться фестиваль «ZombieFest 2019» для дорослої аудиторії.

26 жовтня пройде свято «Día de los Muertos» за мотивами мексиканського Дня мертвих. Діти в карнавальних костюмах зможуть взяти участь в акції «Життя або частування». Для цього потрібно буде знайти в парку атракціони, прикрашені вирізаними гарбузами, і повідомити співробітнику, сказавши пароль «Життя або частування». У відповідь дитина отримає жменю цукерок. У лігві Біллі Кіда пройде інтерактивна гра «Полювання на зомбі». Кожен учасник отримає лазертаг-зброю для 50-ти пострілів, дітям потрібно буде знайти на ранчо «зомбі» і знищити його. Переможці отримають сувеніри.

З 12:00 у Коморі Джека біля головної сцени почнеться реєстрація на конкурс вирізаних гарбузів. Нагородження переможців відбудеться о 17:00. Автори трьох найкращих символів Хеллоуїна отримають призи.

О 14:45 на центральній площі почнуться командні змагання «Мертві проти живих». По завершенні ігор о 16:00 відбудеться шоу Лабораторії божевільних вчених. Крім того, пройде розіграш «Вдалий квиток». Для участі в ньому потрібно зберегти квиток на атракціон, написати на зворотному боці ім'я і телефон і кинути його в спеціальний бокс біля головної сцени. Переможці розіграшу отримають призи від партнерів свята. Також на головній сцені виберуть кращий сімейний костюм. У конкурсі можуть взяти участь діти з батьками, бабусями і дідусями. Головне, щоб усі були вдягнені у карнавальні костюми. Найяскравіші образи будуть відзначені призами. Завершать свято монстро-танці, дискотека та виступ гурту «HeartBeat Brass Band».

У неділю, 27 жовтня, пройде фестиваль «ЗомбіFest» для молоді та дорослих. Після тематичної дитячої програми «Замок графа Дракули» відбудуться «моторошні» конкурси. Божевільний професор Траут презентує яскраве шоу до Хеллоуїну. О 16:30 на центральній площі розпочнеться турнір «Зомбі проти людей». Команди з шести чоловік за допомогою жереба виберуть, за кого грати - за «зомбі» або за «людей». Завдання «людей» - перебратися через територію «зомбі» в безпечне місце, а «зомбі», які будуть пов'язані попарно, - не допустити цього. Командам належить зіграти три раунди за різними сценаріями.

О 17:30 на головній сцені відбудеться нагородження ще одних переможців конкурсу вирізаних гарбузів. Слідом на сцену вийде рок-гурт «TV Dangers».

Увечері пройде масова хода зомбі центральною алеєю до колесу огляду. Як зазначили в парку, з кожним роком воно набуває все більшого розмаху. Учасникам в карнавальних костюмах потрібно зібратися біля головного входу близько 18:00. Правила ходи - не чіпати і не лякати тих, хто цього не хоче, не смітити і не псувати майно парку, ніяких наркотиків і алкоголю.

Коли хода підійде до головної сцени, зазвучить пісня «Тили бом» і відбудеться відкриття вечірньої частини фестивалю. Усі присутні зможуть взяти участь у флешмобі «Thriller», потанцювати під рок-шоу гурту «Л'юїс Керол», подивитися лазерне шоу та ілюзійну виставу. Хедлайнером свята стане група «Empathica». Для «Nightwish шоу» змонтують додаткові декорації, встановлять піротехнічне і світлове обладнання. Після виступу гурту відбудеться вогняна вистава. Завершить свято конкурс костюмів і виступ діджеїв.

З повною програмою дводенного свята можна ознайомитися тут.

 

comments powered by HyperComments