В Харкові підозрюваний в стрілянині біля супермаркету підірвав себе (ФОТО)

П'ятниця, 25 жовтня 2019, 14:24
Підозрюваний у кривавій стрілянині підірвав себе біля Південного вокзалу.
В Харкові підозрюваний в стрілянині біля супермаркету підірвав себе (ФОТО)

Правоохоронці не встигнули затримати чоловіка, якого підозрюють в участі в стрілянині біля супермаркету, повідомляє Depo.Харків з посиланням на джерело у правоохоронних органах Харківщини.

Сьогодні, 25 жовтня, після перестрілки на вулиці Клочківській співробітники приступили  до розшуку підозрюваних. Близько 13:00 неподалік Південного вокзалу в Харкові на залізничних коліях поліцейські помітили чоловіка, який міг би бути причетним до стрілянини.

Коли підозрюваний побачив правоохоронців, він підірвав себе невстановленим вибуховим пристроєм. Чоловік загинув на місці.

Як стало відомо «Варті», Жора Ісаков з бандою сиділи в кафе в супермаркеті «Восторг» на Клочківській, де, судячи з усього, між ними почалася перепалка, яка вилилася в перестрілку на парковці. Убитий в перестрілці - Володимир Борох, відомий як «Тайсон», права рука Жори.

Сам Жора зараз в 4-й лікарні з проникаючим пораненням в груди.  Машину, на якій приїхав один з учасників вже знайшли спаленим. Один з учасників (кілер) встиг переміститься до вокзалу, де був помічений поліцейськими і підстрелений. З собою у нього було кілька гранат, одна з яких вибухнула, відірвавши йому голову.

Як передає «Справжня варта», в Харкові неподалік супермаркету по вулиці Клочківській сталася стрілянина. Двоє невідомих осіб стріляли зі зброї у двох чоловіків. Один з них помер по дорозі до лікарні, інший отримує необхідну допомогу від медиків. Особи потерпілих зараз встановлюються.

comments powered by HyperComments