Обвинувальний акт щодо колишнього працівника ДСНС направлено до суду

Вівторок, 5 листопада 2019, 14:01
Прокуратурою Харківської області спільно зі слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в м. Полтаві, повідомлено про підозру колишньому працівнику ДСНС в Харківській області за фактом придбання та зберігання наркотичної речовини без мети збуту.
Обвинувальний акт щодо колишнього працівника ДСНС направлено до суду

Досудовим розслідуванням встановлено, що будучи  працівником ДСНС в Харківській області, підозрюваний отримав від невстановленої слідством особи через поштове відділення наркотичний засіб – канабіс, психотропну речовину — амфетамін, метамфетамін, та  особливо небезпечну психотропну речовину — MDMA, які почав незаконно зберігати для особистого вживання без мети збуту, повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Неправомірні дії вказаної особи були припинені, а наркотичні засоби – вилучені.

Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні завершено та 04.11.2019 обвинувальний акт стосовно вказаної особи направлено до Ленінського районного суду м. Харкова для подальшого судового розгляду.

В разі доведення вини, зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

comments powered by HyperComments