Нового очільника ОДА Харківщина зустріла пікетом (ФОТО)

Четвер, 7 листопада 2019, 17:23
На мітинг проти ринку землі 7 листопада під стіни ХОДА разом з фермерами вийшли представники націоналістичних партій Харківщини.
Нового очільника ОДА Харківщина зустріла пікетом (ФОТО)

У акції взяли участь активісти політсил «Правий Сектор Харківщина», «Національний Корпус», «Свобода» та «Всеукраїнська Аграрна Рада». Вони передали звернення до адміністрації.

Учасники мітингу тримали плакати: «Президенте! Не допустіть продаж землі олігархам», «Ні спекулянтам на землі», «Зупинимо корупцію, передамо землю громадам», «2178-10 знищить агросектор України» тощо.

На думку активістів, прийнятий поспіхом законопроєкт «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення» показує, що уряд не володіє інформацією про глобальні процеси на ринку землі і не усвідомлює всієї серйозності загроз. Цей законопроєкт не передбачає практично ніяких запобіжників проти land grabbing іноземцями та монополізації власності на українську сільськогосподарську землю, а отже, є загрозою для національної безпеки України.

«Якщо «реформатори» не прислухаються до наших вимог і вимог суспільства, ця боротьба перейде в інші форми», - наголосили у Правому Секторі.

Як пише «Дозор», компанію правим склали навіть їхні опоненти з партії «За Життя», які вийшли на пікет зі схожими гаслами про мораторій на продаж землі.

ФОТО з Facebook-сторінок «Правий Сектор Харківщина», ВО «Свобода»

comments powered by HyperComments