Харківські школярі показали високий рівень знань на Всеукраїнській онлайн-олімпіаді

Вівторок, 12 листопада 2019, 10:21
8 листопада завершилася наймасштабніша Всеукраїнська олімпіада від харківського освітнього проекту «На Урок». Четверта олімпіада стала рекордсменом за кількістю учасників, адже щороку цікавість до інтернет-олімпіад по всій Україні тільки зростає.
Харківські школярі показали високий рівень знань на Всеукраїнській онлайн-олімпіаді

Як повідомляє команда Освітнього проекту «На Урок», харків’яни завершили олімпіаду з середнім балом 64.79, що на 3.44 бали вище за середній бал по Україні (61,35).

Онлайн-олімпіади – це поєднання сучасних трендів діджиталізації та суспільної ініціативи, що відповідає на нагальні потреби освітян. Не дивно, що онлайн-олімпіади все більше витісняють традиційні змагання між школами, привертаючи увагу вчителів та учнів економією часу, відсутністю витрат, незалежністю підрахунку та можливістю миттєво побачити свій результат.

Крім задоволення для учнів, які отримали сертифікати, а також учителів, чиєю нагородою стали свідоцтва про підготовку школярів та поповнення портфоліо, проведення олімпіади допомогло команді «На Урок» зробити цікаві соціальні висновки та підрахунки

Найкращі результати по Харківській області показали п’ять наступних шкіл:

м. Харків – ХЗОШ №124 – середній бал 95.35   

Куп'янський район – Грушівська ЗОШ І-ІІІ ступенів – середній бал 94.01

м. Харків – ХЗОШ №53 – середній бал 92.40

Куп'янський район – Кислівська ЗОШ І-ІІІ ступенів – середній бал 90.26

м. Харків – ХЛ № 89 – середній бал 90.02

Найскладнішими предметами для школярів зі Слобожанщини виявились Правознавство (середній бал 51.20) та географія (середній бал 51.60).

Найбільший успіх на олімпіаді мали учні з іменами Аріна (середній бал 84.42), Матвій (84.11) та Аліса (78.82). Власники цих імен набрали найвищий середній бал по Харківській області.

 

 

 

 

comments powered by HyperComments