Тетяна Бідняк вирішила привласнити назву відомого волонтерського об‘єднання в Харкові

Середа, 13 листопада 2019, 16:41
Харківський депутат облради, волонтер Тетяна Бідняк потрапила до скандалу через назву свого благодійного фонду, яка дублює вже існуючу.
Тетяна Бідняк вирішила привласнити назву відомого волонтерського об‘єднання в Харкові

Сьогодні на сторінці харківської групи волонтерів «Help Army» у Фейсбуці з’явилася офіційна заява. В ній сказано, що об’єднання більшістю голосів виключити Тетяну Бідняк зі складу учасників групи через «втрату довіри».

Як пояснили волонтери, це значить, Бідняк більше не зможе представляти інтереси ВГ « HELP ARMY» та /або ГО «Хелп Армії» у будь-яких організаціях та установах.

В той же час діючі волонтери «HELP ARMY» готові захищати назву свого об’єднання в суді.

Варто зазначити, що Бідняк зареєструвала благодійний фонд з такою ж назвою  - «Help army» у вересні цього року. На прохання волонтерів змінити назву Бідняк не реагувала.

Нагадаємо, що засновники групи «Help army» - Ганна Геращенко та Олена Рофе-Бекетова. Як свідчать офіційні документи, якими володіє «Справжня Варта», депутат Харківської облради від об'єднання «Самопоміч» Тетяна Бідняк була однією з 11 участників перших зборів волонтерського об’єднання (2014 рік). 

Протягом 5 років харківська волонтерська група активно допомагала українській армії як на лінії фронту, так і бійцям, що тимчасово дислокувалися на Харківщині.

Волонтери «Help army» неодноразово отримували державні нагороди:

Тетяна Бідняк — в серпні 2014 гору орденом княгині Ольги III; Ярослав Маркевич, Вікторія Мілютіна та Андрій Таубе — медаллю «Захиснику Вітчизни» (серпень 2014 року); Катерина Макаренко — медаллю «За працю і звитягу» (грудень 2014 року).

А в липні 2015 року «Help Army» отримала недержавний орден «Народний Герой України». Більш того, у вересні 2017-го 17 волонтерів групи були нагороджені відзнакою президента «За гуманітарну участь в антитерористичній операції».

 

 

 

 

 

comments powered by HyperComments