Два харківських університети відкриють свої двері

Четвер, 14 листопада 2019, 17:18
Найближчими вихідними у ХАІ та ХПІ відбудеться День відкритих дверей.
Два харківських університети відкриють свої двері

Як повідомили пресс-служби закладів, у Національному аерокосмічному університеті «ХАІ» ім. М. Жуковського гостей будуть чекати 16 листопада.  

Мета заходу - демонстрація науково-технічної бази університету. У головному корпусі школярі та їхні батьки також зможуть дізнатися про умови прийому на спеціальності і з'ясувати всі подробиці навчального процесу.

Реєстрація -  в фоє головного корпусу. Початок о 10:00. (вул. Чкалова, 17).

В цьому навчальному році в ХАІ пройдуть ще чотири Дні відкритих дверей.

В той же час День відкритих дверей у Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» відбудеться разом з фестивалем науки «Science is FUN 17 листопада.

За словами організаторів, цього року День відкритих дверей вперше пройде в рамках святкування ЮНЕСКО Всесвітнього дня науки для миру та розвитку.

Цим заходом в ХПІ хочуть підкреслити важливість і актуальність науки в повсякденному житті людини, поліпшити поінформованість людей про її розвиток, а також підкреслити роль вчених у вивченні нашої планети.

У програмі майстер-класи, експерименти, демонстрації інжинірингу та робототехніки, мотиваційні лекції, презентації спеціальностей ХПІ.

Для гостей Дня відкритих виступлять рок-гурти.

Початок - о 10:00 (спорткомплекс НТУ «ХПІ» (вул. Алчевських, 50-а).

comments powered by HyperComments