На Окружній під Харковом триває ремонт мосту (ФОТО)

П'ятниця, 15 листопада 2019, 14:15
Дорожники активно відновлюють шляхопровод через залізницю в районі Песочина (об'їзна Харкова).
На Окружній під Харковом триває ремонт мосту (ФОТО)

Як повідомили у прес- службі САД у Харківській області, на сьогоднішній день на пошкодженому шляхопроводі через залізничні колії на автомобільній дорозі М-18-1 Під’їзд до Міжнародного аеропорту «Харків» виконані роботи: демонтаж балок третього зруйнованого прольоту;  влаштовано залізобетонні плити під монтаж тимчасових конструкцій опор; підсилено прогонові будови споруди за допомогою індивідуальних конструкцій

Під опорою №3 змонтовані індивідуальні конструкції підсилення прогонової будови. Виконані демонтажні роботи перильного та бар’єрного огороджень споруди. Виконується демонтаж тротуарних блоків.

Також проведені роботи для підсилення опори №2 та №3 (влаштовано майданчик з щебню та залізобетонних плит, змонтовані індивідуальні металеві конструкції під посилення опор); демонтаж конструкції зруйнованого ригеля; армування і бетонування стійок та капітелів опор.

Виконуються роботи з бетонування капітелей. Розпочаті роботи з влаштування нової конструкції опори №3. Проводяться роботи з влаштування ригеля опори. Виготовляються на заводі металеві конструкції нової прогонової будови.

Нагадаємо, 25 серпня в ГСЧС надійшло повідомлення про пошкодження третього прольоту моста на окружній дорозі, що знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг України. Рух автомобілів на ділянці перекрили і організували об'їзд шляхопроводу через Баварію і Пісочин.

У зв’язку із руйнуванням шляхопроводу через залізничні колії на автомобільній дорозі М-18-1 Під’їзд до Міжнародного аеропорту «Харків» на км 0+518 в м. Харків з 25.08.2019 року рух закрито.

 

comments powered by HyperComments