Харків’яни просять мерію збільшити кількість рухомого складу на одному з трамвайних маршрутів

Четвер, 21 листопада 2019, 14:19
Кількість трамваїв на маршруті №6, який зв’язує Салтовку з Південним вокзалом, недостатня, щоб забезпечити комфортний проїзд пасажирів.
Харків’яни просять мерію збільшити кількість рухомого складу на одному з трамвайних маршрутів

Про це йдеться в петиції №5634, розміщеної на сайті Харківської міської ради. Голосування за петицію буде відкрито ще 89 днів.

«6 один з найбільш завантажених трамвайних маршрутів Харкова. Трамваї їздять поодинокі і в нього влізти важко вже починаючи з кола, прошу збільшити кількість трамваїв хоча б на годину пік на 2-3 машини, тим самим скоротивши інтервал між трамваями, це дуже допоможе розвантажити маршрутну мережу», - пише автор петиції.

Нагадаємо, трамваї №5 і 6 курсуватимуть за зміненим маршрутом. Рух трамваїв по пл. Павлівській, пл. Конституції і пр. Московському, на ділянці від вул. Університетської до пл. Захисників України при русі в бік пр. Московського, буде заборонений до 23 листопада.

Нагадаємо також, що у Харкові реконструюють ще кілька ділянок трамвайних шляхів. У планах на наступний рік - виконати реконструкцію трамвайнх колій на вул. Морозова, пр. Героїв Сталінграда, завершити на ділянці вул. Академіка Павлова і вул. Героїв Праці у районі ринку. 

comments powered by HyperComments