Туристичний потенціал Харківщини презентували на виставці в Варшаві

Понеділок, 25 листопада 2019, 14:18
Відвідувачі міжнародної виставки «International Travel Show TT Warsaw 2019» у Варшаві мали змогу ознайомитись з кращими маршрутами й можливостями відпочинку в Харківській області
Туристичний потенціал Харківщини презентували на виставці в Варшаві

Серед різноманітної поліграфічної продукції про Харківську область, зокрема, представлено і буклети, карти про видатних поляків, які працювали і проживали на Слобожанщині, повідомили у прес-службі Харківської облради.

Як розповіла директор ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму» Валентина Холодок, «у якості інтерактивної частини нашої презентації проводилась безпрограшна лотерея, учасники якої розповіли про свої враження у соціальних мережах із використанням хештегу «#CharkowskiRegionTurystyczny», тобто «Харківщина туристична» і отримали тематичні сувеніри».

Довідка: П’ятдесят країн із п’яти континентів представили свої туристичні можливості на Міжнародній туристичній виставці «International Travel Show TT Warsaw 2019», що проходила у Варшаві.

Цьогоріч Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України об’єднало на національному стенді «UKRAINE» Харківщину, Львівщину, Хмельниччину, Закарпаття та міста Київ, Луцьк, Івано-Франківськ, Кривий Ріг, Тернопіль, Львів, Чорнобиль, Одесу, Херсон, Трускавець з метою презентації унікальних туристичних продуктів регіонів України. В основі концепції експозиції – філософія, що закладена в слогані «Ukraine NOW».

comments powered by HyperComments