Екс-заступник Світличної став проректором в своїй «альма матер»

Середа, 27 листопада 2019, 17:11
Посаду проректора з науково-педагогічної роботи в ХНУ імені Каразіна обійняв екс-заступник голови Харківської ОДА Анатолій Бабічев.
Екс-заступник Світличної став проректором в своїй «альма матер»

Про це пише «Харків.Коментарії» з посиланням на самого А. Бабічева.

За словами екс-віце-губернатора, 25 листопада Вчена рада ХНУ схвалила його кандидатуру на цю посаду. До роботи новопризначений проректор приступить у грудні, а до того часу планує відпочити.

«Поки інші плани, хотілося б відпочити», - сказав він.

Нагадаємо, Анатолія Бабічева своїм замом призначила Юлія Світлична 8 грудня 2016 року. На посаді заступника голови - керівника апарату ХОДА він контролював реалізацію в Харківській області державної політики у галузях науки і освіти, сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту, культури та туризму, релігій та церкви. Крім того, А. Бабічев курував сфери запобігання дитячій бездоглядності, насильству в сім’ї, протидії торгівлі людьми та гендерної політики. 6 листопада 2019 року Анатолій Бабічев звільнився з посади за угодою сторін.

Довідка. Анатолій Бабічев у 1997 році вступив на механіко-математичний факультет Харківського державного університету імені В.Н. Каразіна, в 2002 році закінчив його з червоним дипломом. З 2003 по 2005 рр. навчався в Харківському національному економічному університеті, де отримав спеціальність «магістр державної служби».

 

comments powered by HyperComments