Ні капітуляції! В Харкові розпочалось народне віче (ФОТО)

Неділя, 8 грудня 2019, 16:08
Декілька сотень харків’ян вийшли на площу Свободи сьогодні, 8 грудня, напередодні зустрічі президентів у нормандському форматі.
Ні капітуляції! В Харкові розпочалось народне віче (ФОТО)

Учасники акції вимагають від діючого президента заблокувати нову редакцію закону України про особливий статус Донбасу, бо цє є загрозою національних інтересів України.

Як повідомляє з місця події кореспондент «Варти», о 15.30 на площі зібрались близько 300 людей. На початку мітингу присутні виконали гімн України.

«Харків'яни вийшли на попереджувальну акцію. Принесли шини та інші символи Майдану. Сцену вирішили не розбирати до завтра. Зустрічаємось у понеділок о 19.00 біля намету "Все для перемоги". Сподіваємось, що президент почує голос народу України», - повідомив у Фейсбуці один з координаторів Харківського Євромайдану Володимир Чистилін. .

На майдані Свободи зібралися харків‘яни на Віче «Червоні лінії для Зеленського» - IT Sector

Сьогодні у Києві на Майдані Незалежності проходить багатотисячний мітинг. Організатори назвали цей мітинг «червоні лінії», які не має перетнути президент України з президентом Росії щодо врегулювання війни на Донбасі. Ввечері також планується акція на вулиці Банковій біля Офісу президента. Активісти мають намір ночувати там і чекати закінчення зустрічі у Парижі, пише «Голос України». Також акції протесту відбуваються у багатьох містах України.

comments powered by HyperComments