Дощ і мокрий сніг: харків’ян попередили про погіршення погоди на вихідні

П'ятниця, 27 грудня 2019, 18:26
Служба автомобільних доріг у Харківській області попереджає водіїв, що з вечора 27 грудня на півночі Харківської області очікується опади у вигляді дощу, можливо з мокрим снігом.
Дощ і мокрий сніг: харків’ян попередили про погіршення погоди на вихідні

За даними Українського гідрометеорологічного центру очікується погіршення погодних умов з можливим переходом температури через "0°С", що може призвести до ускладнень дорожнього руху автомобільними дорогами загального користування.

За таких погодних умов, у поєднанні з високою вологістю повітря, є ймовірність виникнення слизькості на дорозі, попереджає прес- служба САД у Харківській області

Для оперативного реагування на будь-які випадки ускладнення руху автошляхами державного значення, при Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини, здійснюється постійний моніторинг стану дорожнього покриття, у т.ч. за допомогою камер відеоспостереження, що встановлені понад автошляхами.

Для отримання інформації про стан проїзду та оперативного реагування на надзвичайні ситуації телефонуйте за номером диспетчера 336-77-00

З прогнозованим погіршенням погодних умов водіїв просять бути уважними за кермом та дотримуватися правил дорожнього руху, не перевищувати допустиму швидкість і не виконувати ризикованих маневрів!

 

 

comments powered by HyperComments