У Харкові п’яний водій іномарки спричинив ДТП та намагався втекти з місця аварії (ФОТО)

Неділя, 5 січня 2020, 12:47
Чоловіка затримали свідки автопригоди. У медичному закладі він вчинив спротив працівникам поліції та почав кидатися у бійку з патрульними.
У Харкові п’яний водій іномарки спричинив ДТП та намагався втекти з місця аварії (ФОТО)

Як повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області, 4 січня о 21:53 по Салтівському шосе сталася дорожньо-транспортна пригода. В результаті зіткнення автомобілів «Volkswagen» та «Daewoo Lanos» 61-річний водій «Daewoo» вилетів з автівки. 

34-річний чоловік, який керував іномаркою у стані алкогольного сп’яніння, намагався втекти з місця ДТП, але йому завадили це зробити перехожі. 

Громадяни викликали швидку медичну допомогу та поліцію. На місце події прибули слідчі СУ ГУНП в Харківській області та патрульні. В результаті аварії обидва водія отримали тілесні ушкодження. Однак, 34-річний чоловік не йшов на контакт з медиками, поводив себе агресивно, тому обох потерпілих було доставлено до лікарні у супроводі патрульного екіпажу.

У приймальному відділені п’яний водій почав кидатися в бійку з патрульними, в результаті чого один з поліцейських отримав тілесні ушкодження.

Шевченківським відділом поліції вказана подія кваліфікована за ч.2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

comments powered by HyperComments