У харківського Будинку нерухомості з'явилися сторінки у соцмережах

Середа, 8 січня 2020, 12:46
Стежити за новинами Будинку нерухомості тепер можна у соціальних мережах «Facebook», «Instagram» і «Telegram».
У харківського Будинку нерухомості з'явилися сторінки у соцмережах

Як повідомили у Департаменті реєстрації та цифрового розвитку, щоб більше знати про роботу та послуги Будинку нерухомості, можна підписатися на сторінки:

- https://www.instagram.com/budynok_kh/;
- https://www.facebook.com/budynok.kh/;
- https://t.me/budynok_kh.

Партнерами Будинку нерухомості вже стали Департамент реєстрації та цифрового розвитку, КП «БТІ», Департамент територіального контролю, Управління комунального майна та приватизації, Департамент житлового господарства, Департамент земельних відносин, Управління містобудування та архітектури.

«Зовсім скоро цей список поповниться ще агенціями нерухомості, адвокатами, ріелторами, нотаріусами та іншими фахівцями», - розповіли на сторінці Будинку нерухомості у «Facebook».

Нагадаємо, що перший в Україні Будинок нерухомості відкриють на пл. Павлівській, 4, де реконструюють будівлю старого БТІ. Там можна буде отримати всі послуги, пов'язані з нерухомістю, у тому числі - з реєстрації нерухомості, проведення реконструкцій, будівництва, перепланувань, процедури успадкування, отримання архівної інформації, проведення операцій купівлі-продажу, обміну, дарування тощо. Також там надаватимуть безкоштовні консультації. 

Поки БТІ працює на першому поверсі Центрального універмагу (пл. Павлівська, 1/3).

comments powered by HyperComments