У Харкові можуть зрости тарифи на воду

Середа, 22 січня 2020, 12:58
Тарифи на водопостачання в Харкові можуть зрости майже на 23%.
У Харкові можуть зрости тарифи на воду

Про це пише  Depo.Харків з посиланням на проєкт постанови НКРЕКП.

У зверненні до НКРЕКП харківське комунальне підприємство зазначило, що необхідність підвищення тарифів обґрунтована збільшенням обсягів реалізації послуг з централізованого водопостачання на 2,38%, зростанням витрат на оплату праці, витрат на оплату податків та зборів, витрат на оплату електричної енергії тощо.

Також змінилися витрати, пов'язані з обслуговуванням кредитних проектів Міжнародного банку реконструкції та розвитку.

Так, тариф на централізоване водопостачання комунальники хочуть збільшити на 22,62% (без ПДВ) - з 10,21 грн/куб м до 12,52 грн/куб. м. Централізоване водовідведення може подорожчати на 46,17% (без ПДВ) - з 5,22 грн/куб. м до 7,63 грн/куб. м.

У прес-службі КП "Харківводоканал" зазначили, що 24 січня буде проведено відкрите обговорення проекту постанови щодо встановлення нових тарифів.  Обговорення відбудеться за адресою: пр. Ювілейний, 28-а.

"Заявки для участі у відкритому обговоренні проекту рішення НКРЕКП приймаються до  23 січня 2020 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Відділ Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Харківській області, вул. Кооперативна, 12/14, к. 229, м. Харків, 61003; e-mail: energo.kh@newline.net.ua", - сказано в повідомленні.

 

comments powered by HyperComments