Смолоскипний марш на честь героїв Крут у Харкові (ФОТО)

Четвер, 30 січня 2020, 11:04
29 січня на майдані Свободи, біля пам'ятного знаку Проголошення Суверенітету України 1990-гороку харків'яни вже традиційно запалили лампадки та смолоскипи.
Смолоскипний марш на честь героїв Крут у Харкові (ФОТО)

В акції взяли участь активісти Спілки Української Молоді, НВР «Правий Сектор», ВПО «Фрайкор», Харківська обласна громадська організація «Спілка ветеранів АТО», Харківська пластунська сотня Чорних Запорожців,.

«В цей день ми згадуємо і героїв Крут, і всіх тих хто загинув за волю України і тих, хто продовжує зараз їхню боротьбу і веде нас до Перемоги!

Герої Крут не загинули даремно – вони подали нам знак і приклад, що ворога можна і треба бити, хай він і десятикратно переважає в силі. Їхній подвиг говорить нам сучасним, що українці не слабодухі гречкосії, а воїни духу, кіборги. Ми здатні перемогти окупанта. Треба просто плюнути у вічі тому, хто готовий здатися, хто хоче «просто перестати стріляти», і братися за зброю! Нам потрібна Перемога!

Наша Перемога – це найкраща честь Героям Крут! Слава Нації! Слава Україні!», - пише у Фейсбуці НВР «Правий Сектор».

За повідомленнями поліції, до маршу приєднались 800 людей. Смолоскипний марш у Харкові пройшов без порушень публічного порядку.

comments powered by HyperComments