Депутат від «Самопомочі» спровокувала пробку у центрі Харкова

Четвер, 13 лютого 2020, 15:48
Депутат Харківської облради Тетяна Бідняк стала учасницею аварії на вулиці Мироносицькій.
Депутат від «Самопомочі» спровокувала пробку у центрі Харкова

Як повідомляє сайт «Коментарі.Харків» з посиланням на Telegram-канал «Віха», від'їжджаючи від будинку №17 по вулиці Мироносицької, депутатка вдарила автомобіль «Лада».

В результаті ДТП ніхто не постраждав, але через аварію на Мироносицькій утворилась пробка. «Перекрита Мироносицька в районі 17 номера! Об'їжджайте», - повідомляє Telegram-канал.

За інформацією видання, автомобіль Тетяни Бідняк був припаркований поруч з офісом бізнесмена Всеволода Кожемяко, якого вважають спонсором партії «Самопоміч». До того як сісти в автомобіль, вона відвідала офіс бізнесмена.

Тетяна Бідняк з 2015 року є депутатом Харківської обласної ради. Також вона відома як волонтер. Близько трьох місяців тому її виключили з об'єднання «Help army» з формулюванням «за втрату довіри». Офіційну заяву про це тоді опублікував на своїй сторінці в Facebook харківський волонтер Андрій Полішоп. До заяви було додано протокол загальних зборів з підписами.

 

Нагадаємо, що з початком снігопаду 11 лютого не декількох харківських вулицях виникли пробки. Патрульна поліція звернулась до водіїв з проханням не паркувати машини на узбіччях та бути уважними за кермом.

comments powered by HyperComments