Поліція не побачила злочину в захопленні ділянки Національного парку «Гомільшанські ліси» – активісти

Четвер, 20 лютого 2020, 15:47
Зміївським відділом поліції ГУ в Харківській області була проведена перевірка за фактом захоплення родиною Білявцевих ділянки в зоні регульованої рекреації «Національний природний парк «Гомільшанські ліси».
Поліція не побачила злочину в захопленні ділянки Національного парку «Гомільшанські ліси» – активісти

Як повідомили активісти з екологічної групи «Печеніги», правоохоронцями було прийнято рішення подальшу перевірку за даним фактом припинити, матеріали перевірки списати до справи згідно із Законом України «Про звернення громадян».

«Примітно, що 16 жовтня 2019 року за версією Зміївської поліції ніде не прописаний К., який не має ніякої автівки, десь дістав бензопилу і самотужки спиляв в Парку – також біля Гайдар - 7 дубів, після чого чарівним чином був затриманий поліціянтами. Подібним дивним чином незрозуміло куди ділася деревина з нещодавньої незаконної рубки біля Задонецького моста», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 1 лютого активісти викликали поліцію на захоплення родиною Білявцевих ділянки в зоні регульованої рекреації Національний природний парк «Гомільшанські ліси». 

В листопаді щодо осіб, які роздавали землі Національний природний парк «Гомільшанські ліси» було відкрите кримінальне провадження.

comments powered by HyperComments