На Харківщині можуть збільшити фінансування на підготовку олімпійців

П'ятниця, 21 лютого 2020, 17:21
В Харківській області з метою створення належних умов спортсменам для більш якісної підготовки до спортивних заходів, зокрема Олімпійських ігор 2020 року можуть збільшити фінансування на 2 млн грн.
На Харківщині можуть збільшити фінансування на підготовку олімпійців

Це питання розглянула постійна комісія з питань молодіжної політики, спорту та туризму, повідомили у прес-службі облради. 

Члени постійної комісії рекомендували документи до розгляду на пленарному засіданні обласної ради 27 лютого.

Крім того, депутати заслухали хід виконання у 2019 році Програми збереження та розвитку в Харківській області мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку на 2016-2020 роки.

Так, минулого року в області працювало двадцять три стаціонарні дитячі заклади оздоровлення та відпочинку: двадцять позаміських та три санаторного типу, роботою яких було охоплено 12 тис 983 дитини.

На підготовку та функціонування закладів оздоровлення та відпочинку області протягом 2019 року було використано 24 млн 209,31 тис грн, у т.ч. на підготовку, поліпшення матеріально-технічної бази та утримання закладів оздоровлення та відпочинку комунальної форми власності з місцевих бюджетів районів та міст області було використано 9 млн 268,14 тис грн.

comments powered by HyperComments