Сьогодні в Харкові згадають загиблих у теракті біля Палацу Спорту

Субота, 22 лютого 2020, 13:16
Панахида за загиблими під час «Маршу Гідності» 22 лютого 2015 відбудеться сьогодні о 14.00 біля пам'ятника на м. Палац Спорту.
Сьогодні в Харкові згадають загиблих у теракті біля Палацу Спорту

«5 років тому 21.02.2015 року усі ще були живі та готувались до акції поруч з Палацем Спорту. Ніхто не збирався помирати, але у терористів отримавших наказ кремля були інші плани на наше життя. Вдень, 22.02.2015 року пролунав вибух і забрав життя Дідік Данило (15 років), Микола Мельничук (18 років), Вадим Рибальченко (37 років), Ігор Толмачов (52 роки)», - нагадують організатори акції.

«Ми пам'ятаємо ці буремні дні і готові зберегти й донести наступним поколінням пам'ять про наших славетних попередників, сміливих та відважних патріотів України, які поклали життя заради нашого спільного майбутнього», - заявляє правий Сектор Харківщина.

Нагадаємо, 28 грудня Фрунзенський райсуд Харкова оголосив приговор трьом обвинуваченим у скоєнні теракту біля харківського Палацу спорту у 2015 року. «Суд визнав Володимира Дворнікова, Віктора Тетюцкого і Сергія Башликова винними в скоєнні теракту, який забрав життя п'ятьох людей, і засудив їх до довічного ув'язнення з повною конфіскацією майна. При цьому суд змінив запобіжний захід з арешту на особисте зобов'язання, так як підсудні потрапили в список на обмін військовополонених», - йдеться у повідомлені.

Нагадаємо також, що 22 лютого Харківська Музична Ліга та Євромайдан Харків проводять заходи до Дня Патріотів.

 

comments powered by HyperComments