Харків’ян попередили про погіршення погоди

Понеділок, 24 лютого 2020, 14:45
За прогнозом синоптіків сьогодні протягом дня у Харкові та області дощ, можливо з мокрим снігом. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно - західний, 7 - 12 м/с, з поривами 15–20м/с.
Харків’ян попередили про погіршення погоди

Під час сильного вітру небезпечно перебувати поруч або залишати транспортні засоби поблизу старих будівель, старих сухих дерев, слабо укріплених конструкцій, під рекламними щитами і лініями електропередач, нагадує прес-служба САД у Харківській області..

Температура повітря по області: вдень від +1°С до +5°С, вночі до -1°С.

У зв’язку з переходом температури через "0°С", на дорогах області місцями може бути ожеледиця, що значно збільшить довжину гальмівного шляху і зменшить керованість автомобілем! Необхідно бути максимально уважними та обережними, дотримуватися дистанції і не здійснювати обгону і різких маневрів. У разі необхідності на аварійно небезпечних ділянках (спуски, підйоми), виконуватимуться роботи з обробки доріг протиожеледними сумішами.

Протягом дня заплановані роботи з водовідведення, ремонту бар’єрного огородження та прибирання ґрунту біля нього, вирубки порослі. Також, сьогодні плануються роботи з очистки мостів та підмостового русла.

 

 

comments powered by HyperComments