Ватні депутати Харкова знову чхали на Закон: у Нацкорпусі прокоментували повернення Жукова

Четвер, 27 лютого 2020, 09:43
Відстояти назви українських вулиць наперекір любителям червоних маршалів – справа честі всіх патріотів Харкова.
Ватні депутати Харкова знову чхали на Закон: у Нацкорпусі прокоментували повернення Жукова

Про це заявив лідер Нацкорпусу Андрій Білецький, коментуючи голосування міської ради Харкова по питанню перейменування проспекта Григоренка ім’ям Жукова.

«Певно, не маючи більш важливих міських справ, Гєпа втілює ідею фікс – зберегти ім’я свого ідола на вулицях міста! Справді незрозуміло, чим харківським депутатам не подобається Петро Григоренко, теж, до речі, радянський воєначальник. Але їм у якості символа потрібен саме Жуков, який ненавидів Україну та все українське», - сказав він.

Нагадаємо, на сесії міськради 26 лютого депутати Харківської міськради підтримали питання про повернення проспекту Петра Григоренко ім’я сталінського маршала Жукова.

Нагадаємо також, що у липні минулого року Українським інститутом національної пам’яті було скеровано листа до Генеральної прокуратури України та Національної поліції. Причиною стало встановлення пам’ятника совєтському маршалу Георгію Жукову у Харкові. Там просять здійснити перевірку обставин встановлення  11 липня поточного року пам’ятника Жукову, порушити кримінальне провадження, забезпечити в межах компетенції проведення розслідування зазначених обставин та притягнення винних осіб до відповідальності.

comments powered by HyperComments