У Харкові обшукали житло адвоката, який входить до групи захисту Антоненка

Середа, 4 березня 2020, 15:33
Під час обшуку у харківського юриста Леоніда Маслова, який входить до групи захисту підозрюваного у вбивстві Павла Шеремета Андрія Антоненка, вилучили телефон і набої на зброю.
У Харкові обшукали житло адвоката, який входить до групи захисту Антоненка

Як пише «Суспільне» з посиланням на самого Маслова, під час обшуку в його квартирі вилучили набої з гумовими кулями та набої від гвинтівки — зброї, на яку, за його словами, у нього є дозвіл.

Маслов підтвердив, що заходив до акаунту підозрюваного у справі про вбивства Шеремета Андрія Антоненка, однак не видаляв інформацію.

Ініціатором обшуків Маслов вважає міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, діяльність якого критикує.

Нагадаємо, зранку 20 липня 2016 року в центрі Києва внаслідок вибуху автомобіля загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Машина належала співзасновниці видання "Українська правда" Олені Притулі, але її в авто не було. За даними поліції, спрацював вибуховий пристрій.

Головна версія слідства – мотивом убивства журналіста Павла Шеремета була спроба дестабілізації соціально-політичної ситуації.

У справі про вбивство є п'ятеро затриманих. 12 грудня затримали та висунули підозри трьом - рок-музиканту і військовому Андрію Антоненку (Riffmaster), дитячому хірургу Юлії Кузьменко та військовій медсестрі Яні Дугарь.

comments powered by HyperComments