Розгляд апеляції засуджених за теракт біля Палацу Спорту в Харкові відбудеться в травні

Вівторок, 10 березня 2020, 17:16
Днями Харківський апеляційний суд призначив дату судового засідання, на якому розглядатимуть апеляційні скарги засуджених до довічного ув’язнення за вчинення теракту біля Палацу Спорту.
Розгляд апеляції засуджених за теракт біля Палацу Спорту в Харкові відбудеться в травні

Як повідомляють «Коментарі. Харків», відповідна ухвала суду оприлюднена в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Апеляційний розгляд справи має відбутися 28 травня о 10:00.

В ухвалі суду говориться, що вже проведені необхідні підготовчі дії. Зокрема учасникам судового провадження надіслали копії ухвали про відкриття провадження, копії апеляційних скарг, пам`ятки про права та обов`язки сторін у судовому засіданні. 

Суд дійшов висновку про закінчення підготовки та призначення апеляційного розгляду. Учасників судового провадження мають повідомити про час та місце розгляду справи.

Нагадаємо, 28 грудня Фрунзенський райсуд Харкова оголосив приговор трьом обвинуваченим у скоєнні теракту біля харківського Палацу спорту у 2015 року. «Суд визнав Володимира Дворнікова, Віктора Тетюцкого і Сергія Башликова винними в скоєнні теракту, який забрав життя п'ятьох людей, і засудив їх до довічного ув'язнення з повною конфіскацією майна. При цьому суд змінив запобіжний захід з арешту на особисте зобов'язання, так як підсудні потрапили в список на обмін військовополонених», - йдеться у повідомлені.

comments powered by HyperComments