Кучер «попав у штангу»: Ярославський буде просити Президента «замінити цю стидобу»

Четвер, 19 березня 2020, 16:03
Харківській бізнесмен Олександр Ярославський вважає, що Олексій Кучер не повинен керувати Харківською областю.
Кучер «попав у штангу»: Ярославський буде просити Президента «замінити цю стидобу»

Про це він сказав на брифінгу для журналістів після завершення другого засідання антикризисного штабу по боротьбі з вірусом COVID-19. Бізнесмена обурила безвідповідальність голови Харківської ОДА, який проігнорував важливий для регіону захід.

«Ну як це так, домовиться на 13 годин, взяти і не прийти. Мер знайшов час, і привів із собою ще першого зама. Я знайшов час. А Кучер, з яким домовлялися час не знайшов. Це просто ганьба. Харківський регіон не заслуговує цієї стидоби», - сказав Олександр Ярославський.

Бізнесмен повідомив, що він особисто докладе багато зусиль, щоб Харківщиною керував гідний і відповідальний партнер.

До речі, в понеділок, 16 березня, Олександр Ярославський взяв участь у зустрічі великого бізнеса з Президентом України (саме він, нагадаємо, призначає губернаторів). На цій зустрічі обговорювали питання допомоги з боку бізнесменів під час проведення заходів щодо протидії поширенню Україною COVID-19. Зокрема, Олександр Ярославський отримав пропозицію Президента очолити антикризовий штаб з протидії коронавірусу на Харківщині.

Нагадаємо також, що проведення 19 березня наради харківської влади і бізнесу з метою залучення підприємців до боротьби з епідемією було анонсовано на першому засіданні штабу, яке відбулось 17 березня.

 

comments powered by HyperComments