Проїзд державними дорогами Харківської області забезпечено - САД

Понеділок, 23 березня 2020, 10:45
На дорогах Харківської області техніка працювала у цілодобовому режимі. Робота була спрямована на очищення проїзної частини та ліквідацію ожеледиці.
Проїзд державними дорогами Харківської області забезпечено - САД

Служба автомобільних доріг у Харківській області інформує стосовно забезпеченості проїзду державними дорогами області ранок 23 березня.

Станом на ранок 23 березня, на дорогах області виконуються роботи з розширення проїзної частини, а також обробки доріг протиожеледними матеріалами на маршрутах з найбільшою інтенсивністю руху та на аварійно небезпечних ділянках (спуски, підйоми). Працівниками дорожніх підприємств постійно проводиться моніторинг стану проїзду, як патрульним обстеженням так і за допомогою камер спостереження.

Сьогодні за прогнозом синоптиків мінлива хмарність. Без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря вдень -1°С +4°С. Вітер північно-східний, 7 - 12 м/с, можливі пориви вітру 15-20 м/с.

Увага, у зв’язку з переходом температури через "0°С", на дорогах області місцями може бути ожеледиця, що значно збільшить довжину гальмівного шляху і зменшить керованість автомобілем!

Пам’ятайте, коли дорога засніжена або покрита ожеледицею, гальмівний шлях збільшується у рази! З особливою обережністю рухайтеся по мостах та естакадах, відмовтесь від ризикованих маневрувань. Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху! 

comments powered by HyperComments