Дитячі майданчики у Харкові на час карантину огородили сигнальними стрічками

Четвер, 26 березня 2020, 10:27
У Харкові близько 5,5 тис. дитячих майданчиків, всі їх обнесли сигнальними стрічками і розвісили біля них попереджувальні оголошення.
Дитячі майданчики у Харкові на час карантину огородили сигнальними стрічками

У Харкові тимчасово закриті дитячі майданчики. Про це повідомили сьогодні, 26 березня, на засіданні Міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, повідомляє прес-служба міськради.

За словами заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Андрія Руденка, у місті - близько 5,5 тис. дитячих майданчиків, всі їх обнесли сигнальними стрічками і розвісили біля них попереджувальні оголошення.

Ігор Терехов зазначив, що цей непопулярний вимушений захід потрібен, щоб зберегти життя і здоров'я людей.

«Карантин і канікули - дві різні речі. Розумію, що сьогодні гарна погода, дітям хочеться вийти на дитячий майданчик, але там вони контактують один з одним. Тим більше, що багато хто виходить з бабусями, дідусями, а ми розуміємо, що основна група ризику - люди похилого віку. Тому, щоб зберегти здоров'я людей, ми фактично припинили роботу всіх дитячих майданчиків. Про це попереджають відповідні оголошення», - повідомив перший віце-мер.

Позачергове засідання Міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій пройшло у зв'язку з продовженням в Україні карантинних заходів до 24 квітня.

comments powered by HyperComments