Харківська обласна клінічна інфекційна лікарня отримала допомогу від підприємців

П'ятниця, 27 березня 2020, 15:42
Заклад отримав засоби індивідуального захисту та дезінфектанти.
Харківська обласна клінічна інфекційна лікарня отримала допомогу від підприємців

«Ми всі розуміємо, що потрібно допомагати один одному заради протидії коронавірусу. Тому за дорученням голови ОДА Олексія Кучера та за підтримки підприємців Харківської області ми підготували першу партію масок та антисептичних засобів для обласної клінічної інфекційної лікарні», - розповів радник заступника голови ХОДА Руслана Тихонченка Андрій Кудряшов.

Головний лікар Харківської обласної клінічної інфекційної лікарні Павло Нартов подякував за надану допомогу та висловив сподівання, що така співпраця продовжиться. За його словами, ситуація в закладі на даний час стабільна, жодного підтвердженого випадку захворювання на COVID-19 немає.

«Я всім громадянам нашого регіону сказав би, щоб вони залишались вдома. Якщо будуть якісь клінічні ознаки, треба звертатися до сімейного лікаря, щоб сімейний лікар коригував тактику та маршрути пацієнтів,  - сказав Павло Нартов. - Якщо буде багато хворих, то з легким перебігом повинні знаходитися вдома, з середньотяжким та тяжким - у нашому лікувальному закладі. На даний час ми забезпечені лікувальними засобами й можемо здійснювати вторинну допомогу всім хворим, також якщо будуть і тяжкі форми коронавірусної інфекції».

comments powered by HyperComments