В Харківській області з початку карантину на порушників складено 570 протоколів

Середа, 22 квітня 2020, 10:37
Більшість порушень стосувалася ігнорування мешканцями карантинних правил щодо самоізоляції.
В Харківській області з початку карантину на порушників складено 570 протоколів

Як повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області, у відношенні осіб, які повернулися до країни та відмовились від обсервації складені протоколи про адміністративні правопорушення.  

«Усього з початку превентивних заходів поліцейські склали 188 адмінпротоколи відносно працівників підприємств, установ, організацій та інших осіб. 76 порушень виявлені серед керівників торгових закладів та установ харчування. 10 адміністративних протоколів працівники поліції склали відносно перевізників, 13 – керівників підприємств, установ, організацій, 283 – відносно громадян за порушення карантинних правил щодо самоізоляції», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, під час Пасхальних свят до забезпечення публічної безпеки та громадського порядку залучені близько 2000 правоохоронців.

Працівники поліції, військовослужбовці Нацгвардії, патрульні поліцейські, курсанти ХНУВС, військовослужбовці Національної академії Нацгвардії України та військовослужбовці служби правопорядку ЗСУ несли службу безпосередньо біля храмів, а також підтримували публічний порядок на території населених пунктів у святкову ніч. 

«Порушення постанови Кабінету Міністрів України щодо карантинних норм поліцейські зафіксували у двох храмах Шевченківського та Московського районів міста. Біля релігійних будівель знаходилось близько 40 осіб, які не додержувались визначеної дистанції. Вказана інформація зареєстрована в журналах єдиного обліку територіальних підрозділів поліції. Проводиться перевірка», - розповідають у Нацполіції. 

comments powered by HyperComments