Представники бізнесу отримають фінансову допомогу по частковому безробіттю на період карантину

Вівторок, 28 квітня 2020, 18:23
Для цього суб’єкти малого та середнього підприємництва можуть звернутися до центру зайнятості протягом 30 календарних днів з моменту зупинення (скорочення) діяльності.
Представники бізнесу отримають фінансову допомогу по частковому безробіттю на період карантину

Про це повідомили в центрі зайнятості

«28 квітня набув чинності Порядок надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», - відзначив директор Харківського обласного центру зайнятості Володимир Міненко.

Фахівці наголошують, що для отримання фінансової допомоги по частковому безробіттю на період карантину суб’єкти малого та середнього підприємництва можуть звернутися протягом 30 календарних днів з моменту зупинення (скорочення) діяльності до центру зайнятості за місцем реєстрації його як платника єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування.

За більш детальною інформацією радять звертатися до базових центрів зайнятості та філій Харківського обласного центру зайнятості.

comments powered by HyperComments