Кучер призначив скандального посадовця з Херсону керівником апарату ХОДА

Четвер, 4 червня 2020, 17:16
Нового керівника апарата Харківської ОДА було звільнено з Херсонської ОДА після скандалу з концертом до Міжнародного жіночого дня.
Кучер призначив скандального посадовця з Херсону керівником апарату ХОДА

Розпорядження № 123-к «Про результати добору з призначення на вакантну посаду державної служби категорії «Б» - керівника апарату Харківської обласної державної адміністрації» голова ХОДА Олексій Кучер підписав 3 червня.

Як повідомляє «Укрінформ», 5 березня у соцмережах та ЗМІ з’явилось відео зі святкування Міжнародного жіночого дня, коли у сесійній залі Херсонській обласної ради, де вітали працівниць апарату ОДА та облради, виступала група «Степ» у супроводі танцівниць у сценічних костюмах в стилі Go-Go.

Відзначення у такому форматі викликало хвилю обурення у соцмережах. Про почуття «сорому і гніву» через такий розважальний захід, що був проведений під прапором України, в залі засідань обласної ради, написав на своїй сторінці у Facebook депутат облради Ігор Йосипенко. На його думку, захід скомпрометував депутатський корпус обласної ради.

Голова ОДА 9 березня, після того, як відео зі святкування було оприлюднене у соцмережі, повідомив у Facebook про те, що буде проведене службове розслідування щодо того, хто допустив такий ганебний виступ.

«Все, що може знати пересічний (та й не-пересічний теж) в Харкові про Клюцевский - це той самий мужик, якого звільнили з Херсонської ОДА за «святковий» виступ напівголою дівиці в адміністрації в Міжнародний жіночий день. Блін, ну навіщо?», - написав у своєму дописі на Фейсбуці харківський політолог Антон Авксентьев.

comments powered by HyperComments