Без підтримки держави вивести ПВРЗ з кризи неможливо – Світлична

П'ятниця, 5 червня 2020, 17:47
Юлія Світлична звернулась до Володимира Зеленського з проханням посприяти вирішенню кризової ситуації на ПВРЗ у Харківській області.
Без підтримки держави вивести ПВРЗ з кризи неможливо – Світлична

Текст звернення народний депутат виклала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«ПВРЗ є одним з найбільшим вагоноремонтним підприємством Україна на якому працює майже 2 тисячі людей. На цей час підприємство опинилось у вкрай важкому становищі: будівництво нових вагонів не здійснюється, обсяги ремонтних робот скорочені, відсутні системні замовлення , частину працівників заводу відправлено у вимушений простій. Найбільшого загострення вищеназвана ситуація набула наприкінці 2019 року, але до цього часу ефективні дії щодо стабілізації роботи підприємства з боку АТ «Укрзалізниця» та Харківської ОДА фактично відсутня», - йдеться у зверненні.

За словами Світличної, міська влада Лозової та керівництво заводу роблять спроби виправити ситуацію, але без допомоги держави зробити це неможливо.

Нагадаємо, у квітні Юлія Світлична направила депутатське звернення на ім’я Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та Міністра інфраструктури Владислава Криклія з вимогою терміново розглянути на засіданні Уряду ситуацію, що склалася на Панютинському ВРЗ та вжити всі можливі заходи щодо недопущення переведення роботи підприємства на неповний робочий тиждень.

comments powered by HyperComments