У ХОДА ще до тендера обрали фірму-переможця і погодили графік робот – ЗМІ

Субота, 20 червня 2020, 14:09
Мова йде про тендер на проведення капітального ремонту даху Богодухівського медичного коледжу у Харківській області.
У ХОДА ще до тендера обрали фірму-переможця і погодили графік робот – ЗМІ

Про це повідомляє «Антикорупційний блок учасників АТО» на своїй сторінці в соцмережі Facebook, пишуть «Хроніки».

«Директор Департаменту капітального будівництва ХОДА заздалегідь погодив графік виконання робіт компанії, яка стала переможцем тендеру», - йдеться у повідомленні.

Переможцем виявилося ТОВ «Оргкровля і К» (ЄДРПОУ 38677112), яке обійшло 3-х конкурентів, запропонувавши найкращу ціну – 909 тис. грн, яка на 422 тис. грн нижче від пропозиції найближчого конкурента.

Привертає увагу той факт, що серед оприлюднених документів ТОВ «Оргкровля і К» був графік виконання ремонтних робіт, на якому не було номеру договору і дати, але вже стояв підпис директора Департаменту капітального будівництва ХОДА Белоцького.

Серед іншого фірма-переможець також оприлюднила «довідку щодо погодження проекту календарного графіку виконання робіт». Згідно з цим документом, керівництво КЗОЗ «Богодухівський медичний коледж» не погодилось підписувати проект, тож графік учасника погодив безпосередньо організатор торгів – Департамент капітального будівництва ХОДА в особі його директора Олексія Белоцького.

Чи є це перевищенням повноважень і зловживанням владою, будуть встановлювати правоохоронні органи.

Станом на зараз торги відмінені. Формальна причина – Департамент невірно визначив очікувану вартість.

Нагадаємо, наприкінці листопаду минулого року слідчі Шевченківського райвідділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 КК України щодо зловживання керівництвом СКП «Харківзеленбуд» своїм службовим становищем при реконструкції «Каскаду».

comments powered by HyperComments