На трасі під Харковом виконуються роботи по підземному переходу

П'ятниця, 10 липня 2020, 16:08
Реконструкція ділянки автомобільної дороги М-03 Київ-Харків-Довжанський в межах Харківської області складає 25 км (км 395+064 – км 420+050).
На трасі під Харковом виконуються роботи по підземному переходу

Наразі виконуються роботи з влаштування земляного полотна та роботи з розчищення від насаджень у смузі відводу, повідомили у прес-службі САД.

Продовжуються роботи з фундаментної частини мосту на кордоні з Полтавською областю. На км 417+611 виконуються роботи по підземному переходу. Поступово виконуються роботи з влаштування дорожнього одягу.

Довідково: у 2018 році переможцем тендерної процедури на реконструкцію даної ділянки дороги стала турецька компанія Onur Taahhut, яка підписала міжнародний контракт з Укравтодором. Угода була підписана та розрахована на чотири роки.

Згідно з проектом довжина ділянки ремонту складає 25 км. Роботи планується завершити у 2022 році. Після завершення робіт, ця ділянка автомобільної дороги матиме по дві смуги руху в обидва напрямки і буде відноситись до I технічної категорії. Крім цього, буде встановлено освітлення на небезпечних ділянках і вжиті додаткові заходи з безпеки руху.
Роботи виконуються за рахунок МФО. Для виконання інженерно-технічного нагляду залучено французьку інженерну компанію «Еджіс».

comments powered by HyperComments