«Цю систему змінити не можна» - харківська волонтерка про облздрав Кучера

Четвер, 23 липня 2020, 19:34
Волонтер Наталія Попова розповіла чому пішла з посади радника голови харківської ОДА, пропрацювавши всього півтора місяці.
«Цю систему змінити не можна» - харківська волонтерка про облздрав Кучера

Про це вона розповіла у відеозверненні на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Я щиро вважала, якщо донесу просту істину до губернатора, я зможу щось змінити. Мне хотілося, щоб він не вірив сліпо звітам, що надають, перевіряв інформацію, контролював, що відбувається в медицині нашого регіону. Адже від стану медицини залежить життя наших батьків, дітей, братів і сестер. Але, на жаль, за цей час я прийшла до таких висновків: я помилилася, я не змогла. Цю систему змінити не можна. На жаль, мене не чують. І губернатор мене не почув», - сказала вона.

Нагадаємо, Наталія Попова написала заяву про звільнення за власним бажанням з посади радниці голови Харківської ОДА 16 липня.

Як повідомляє NewsRoom, саме Попова писала про проблеми в інфекційній лікарні, допомагала медикам швидкої оприлюднити скарги на Віктора Забашту і домагалася аудиту Центру екстреної медичної допомоги. На посаді радника губернатора брала участь в конфлікті навколо диспансеру радіаційного захисту, коли чорнобильці протестували проти лікування в їх лікарні хворих з COVID-19.

comments powered by HyperComments